Politica confidentialitate

Notă de Informare

privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

pentru Site-ul www.hopediscovery.org

 

Actualizare: 26 iulie 2018

Conform cerinţelor Directivei (UE) 2002/58/EC („Directiva E-Privacy”) şi a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligaţia de a administra în conditii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dvs. ni le furnizaţi prin utilizarea site-ului nostru în acord cu prevederile Regulamentului GDPR şi a Directivei E-Privacy.

Pentru mai multe detalii privind conţinutul acestor norme juridice, vă rugăm să accesaţi următoarele link-uri:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=celex%3A32002L0058

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

ASOCIAŢIA CENTRULUI MEDIA SPERANŢA (“Asociaţia”), având sediul social în Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 38-38A, Voluntari, Cod de identificare fiscală 29930109, vă informează despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în contextul anumitor operaţiuni realizate de Asociaţie. Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al website-ului www.hope-discovery.ro (denumit în continuare „website-ul” sau “pagina de internet”), ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date.

Prezenta notă de informare descrie practicile noastre privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale ca urmare a interacţiunii cu website-ul nostru.

Site-ul www.hope-discovery.ro este operat de societatea Unicweb Media SRL, persoană juridică romană, cod unic de înregistrare 37633346, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/7620/2017, cu sediul social în Str. Trestiana, nr. 13, Bl. 15, Sc. 2, Et. 6, ap. 68, Sector 4, București.

Scopul şi temeiul prelucrării

Asociaţia prelucrează, în temeiul consimţământului dumneavoastră, datele cu caracter personal pentru:

  • informare directă cu privire la publicarea de noi materiale pe platforma de internet;
  • asigurarea unei comunicari efieciente cu utilizatorii site-ului;
  • monitorizarea şi securitatea website-ului.

În toate cazurile, veți avea posibilitatea de a vă dezabona de la primirea informărilor prin transmiterea unui email către hopediscoveryromania@gmail.com  cu titlul „Nu utilizaţi datele mele” și numele dumneavoastră.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt preluate astfel:

 

  • Prin intermediul formularului de contact

 

Atunci când ne trimiteţi formularul direct de pe website-ul nostru vom avea acces la numele dumneavoastră şi adresa de email.

Prin completarea datelor în formularul de contact, utilizatorul îşi dă acordul ca aceste date să fie stocate, utilizate şi prelucrate în scopurile menţionate mai sus.

 

 

  • Prin intermediul cookie-urilor

 

Lista de cookie-uri utilizate pe domeniul www.hopediscovery.org  

Denumire cookieCategorie DescriereValabilitate
__cfduidCookie-uri necesareCookie folosit de Zopim pentru a asigura securitatea site-ului1 an
_gatCookie-uri de analizăCookie folosit de Google Analytics pentru a analiza timpul de încărcare a site-uluiExpiră la sfarsitul sesiunii
_gaCookie-uri de analizăCookie folosit de Google Analytics pentru a identifica vizitatorii unici2 ani
_gidCookie-uri de analizăCookie folosit de Google Analytics pentru a analiza activitatea vizitatorilor pe siteo zi
AWSALBCookie-uri de analizăCookie folosit de Zopim pentru a distribui traficul de pe site pe mai multe servere pentru a îmbunătăţi timpul de răspuns 6 zile

 

Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe internet, cum ar fi:

  • personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat un site, accesarea preferințelor vechi prin accesarea butonului ‘’înainte’’ și “înapoi’’;
  • oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori;
  • permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai placută.

Pentru mai multe informaţii privind cookie-urile, vă rugăm să accesaţi Politica de cookie-uri disponibilă pe site-ul nostru.

Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră personale pot fi puse la dispoziţie numai în măsura în care sunt necesare şi numai următoarelor categorii de terţi:

  • societăţi care prestează servicii de găzduire şi mentenanţă a site-ului, sunt activi în industria de servicii IT şi îşi desfăşoară activitatea comercială în România, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a fi utilizate în limitele obligaţiilor pe care şi le asumă faţă de Asociaţie. O listă a acestora poate fi obţinută la cerere;

 

  • alte entitaţi cum ar fi autoritățile și instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații și alți consilieri profesionali externi, în cazul în care activitatea acestora necesită cunoașterea acestor date personale sau în cazul în care legea ne impune să le divulgăm;

 

  • persoane care pot demonstra că deţin autoritatea legală de a acţiona în numele dumneavoastră.

 

Durata prelucrării

Vom stoca datele dumneavoastră până la data retragerii consimţământului.

În cazul în care Asociaţia va stabili că are un interes legitim sau o obligaţie legală de a prelucra în continuare datele dumneavoastră cu caracter personal, veţi fi informaţi în mod corespunzător în acest sens.

 

Ce se întâmplă cu datele dumneavoastră cu caracter personal după încetarea prelucrării

Odată ce perioada de prelucrare expiră, iar Asociaţia nu mai are motive legale sau legitime de a vă prelucra datele cu caracter personal, datele vor fi şterse în conformitate cu procedurile interne, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

 

Securitatea prelucrării datelor

Vă informăm prin acest document că evaluăm şi actualizăm constant măsurile de securitate implementate pentru a asigura o prelucrare a datelor cu caracter personal în condiţii de siguranţă.

Drepturile persoanei vizate în ceea ce priveşte prelucrarea datelor

În calitate de persoană vizată, aveți drepturi legale specifice legate de datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră:

  • Dreptul de a vă retrage consimţământul cu privire la prelucrare;
  • Dreptul de avea acces la datele cu caracter personal prelucrate;
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;
  • Dreptul de a solicita ştergerea datelor cu caracter personal;
  • Dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării datelor cu caracter personal;
  • Dreptul la portabilitatea datelor;
  • Dreptul de a vă opune cu privire la prelucrarea datelor;
  • Dreptul de a depune plângere în faţa Autorităţii de Protecţie a Datelor (ANSPDCP);
  • Dreptul de a vă adresa instanţelor de judecată.

Datele de contact ale Autorităţii Naţionale de Protecţie a Datelor cu Caracter Personal sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România

Telefone: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

Email: anspdcp@dataprotection.ro  

Website: www.dataprotection.ro  

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum şi pentru orice întrebare în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne adresaţi o solicitare scrisă la adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 38-38A, Voluntari, către Asociaţia Centrului Media Speranţa sau prin e-mail la adresa hopediscoveryromania@gmail.com  De asemenea puteţi utiliza şi formularul de contact disponibil pe www.hope-discovery.ro.

 

Modificări cu privire la nota de informare

Ne rezervăm dreptul de a ne modifica, atunci când considerăm oportun, practicile de protecţie a datelor. Orice modificare a politicii noastre de protecţie a datelor cu caracter personal va fi afişată pe aceasta pagină.